Henting av bagger for bedrifter, borettslag og privat

Bestill levering og henting av container

Ta kontakt med oss

Send oss en uforpliktende forespørsel og godt tilbud på produktene du trenger til din bedrift
Din naturlige samarbeidspartner på bagger og containere. Vi er selskapet som alltid har kunden i fokus og som yter det lille ekstra. Du fyller baggen og bestiller henting. Vi fikser resten og avfallet gjenvinnes alltid på en miljøvennlig måte.

Våre produkter

Standard

90 x 90 x 100 cm, og 0,8 m3

Storbag

220 x 100 x 100 cm, og 2,2 m3.

Bestill henting

Her kan du bestille henting av bag innen 24 timer

Containere

Bestill levering og henting av container her
om-oss

Om oss

KvikkBag har hovedkontor i Lillestrøm. Vi Leverer Containere og Bagger til privatpersoner, borettslag og bedrifter. Vi lever av god service, fornøyde kunder og er stadig i vekst.
miljo

Miljøet i fokus

Vi gjenvinner alltid avfallet på en miljøvennlig måte. Husk alltid å sortere ditt avfall og tenk miljø.
design

Profiler ditt firma

Profiler firmaet ditt med egen logo på baggene. Bruk baggene som visittkort og oppnå gratis markedsføring på et produkt dere allerede bruker i dag. Send mail til: post@kvikkbag.no
forening

Dugnad

Er dere et idrettslag eller en forening? Kontakt oss i dag for en attraktiv klubbavtale på videresalg av våre bagger. Fokuser på salg og inntjening, det praktiske ordner vi.
samarbeid

Samarbeid

Potensielle samarbeidspartnere fra andre bransjer? Ta kontakt for en uforpliktende prat.
soknad

Åpen søknad

Ønsker du å bli med på laget og føler at din profil passer inn hos oss? Send en åpen søknad til post@kvikkbag.no. Alle søknader blir behandlet konfidensielt.
IMG_2957%20(1)

Service i alle ledd

​KvikkBag er din optimale partner innen avfallshåndtering. Vi er her for å gjøre avfallshåndtering så enkelt som mulig for deg, uansett om du er privatperson eller en stor eller liten bedrift. Vi har høy kompetanse, et sterkt internt nettverk og bransjens beste betingelser. Gjennom våre operative partnere dekker vi hele Stor-Oslo på henting av bag.

Vi strekker oss lenger. KvikkBag er det selskapet i vår bransje som opplever desidert størst vekst, noe vi våger å tro ikke er tilfeldig.

Ta kontakt med oss

Fyll inn kontaktskjema - og vi vil ta kontakt med deg så snart vi er ledige.