Rask levering og henting av bagger for bedrifter, borettslag og privat i Oslo og omegn

Standardsekk 129,-

Vi leverer innen 3 timer

Storsekk 149,-

Vi leverer innen 3 timer

Bestill henting

Her kan du bestille henting av bag innen 24 timer

Containere

Bestill levering og henting av container her
Din naturlige samarbeidspartner på bagger og containere. Vi er selskapet som alltid har kunden i fokus og som yter det lille ekstra. Du fyller baggen og bestiller henting. Vi fikser resten og avfallet gjenvinnes alltid på en miljøvennlig måte.

Rask levering og henting av bagger for bedrifter, borettslag og privat

Ta kontakt med oss

Send oss en uforpliktende forespørsel og få et godt tilbud på produktene du trenger til din bedrift
om-oss

Om oss

KvikkBag har hovedkontor i Lillestrøm. Vi leverer kjøp og henting av bigbags og leie container til privatpersoner, borettslag og bedrifter. Vi lever av rask levering, god service, fornøyde kunder og er stadig i vekst.
miljo

Miljøet i fokus

Vi gjenvinner alltid avfallet på en miljøvennlig måte. Husk alltid å sortere ditt avfall og tenk miljø.
design

Profiler ditt firma

Profiler firmaet ditt med egen logo på baggene. Bruk baggene som visittkort og oppnå gratis markedsføring på et produkt dere allerede bruker i dag. Send mail til: post@kvikkbag.no
forening

Dugnad

Er dere et idrettslag eller en forening? Kontakt oss i dag for en attraktiv klubbavtale på videresalg av våre bagger. Fokuser på salg og inntjening, det praktiske ordner vi.
samarbeid

Samarbeid

Potensielle samarbeidspartnere fra andre bransjer? Ta kontakt for en uforpliktende prat.
soknad

Åpen søknad

Ønsker du å bli med på laget og føler at din profil passer inn hos oss? Send en åpen søknad til post@kvikkbag.no. Alle søknader blir behandlet konfidensielt.
IMG_2957%20(1)

Service i alle ledd

​KvikkBag er din optimale partner innen avfallshåndtering med storsekk og container utleie. Vi er her for å gjøre avfallshåndtering så enkelt som mulig for deg, uansett om du er privatperson eller en stor eller liten bedrift. Vi har høy kompetanse, et sterkt internt nettverk og bransjens beste betingelser. Gjennom våre operative partnere dekker vi hele Stor-Oslo på henting av bag.

Vi strekker oss lenger. KvikkBag er det selskapet i vår bransje som opplever desidert størst vekst, noe vi våger å tro ikke er tilfeldig.

Ta kontakt med oss

Fyll inn kontaktskjema - og vi vil ta kontakt med deg så snart vi er ledige.