Henting av bagger for bedrifter, borettslag og privat

Bestill containere for din bedrift

Ta kontakt med oss

Send oss en uforpliktende forespørsel og få et godt tilbud på produktene du trenger til din bedrift

Service i alle ledd

KvikkBag er ditt ideelle valg når det kommer til avfallshåndtering. Vi er her for å gjøre avfallshåndteringen så problemfri som mulig for deg. Vi levere primært for proffmarkedet, men også til privatkunder. Med vår betydelige kompetanse, et sterkt internt nettverk og bransjens beste vilkår, kan du stole på oss.

Vi går den ekstra milen. KvikkBag er ledende i vår bransje når det gjelder vekst, og dette er noe vi tror ikke er tilfeldig. 

 

om-oss

Om oss

KvikkBag har hovedkontor i Lillestrøm. Vi Leverer Containere og Bagger til privatpersoner, borettslag og bedrifter. Vi lever av god service, fornøyde kunder og er stadig i vekst.
miljo

Miljøet i fokus

Vi gjenvinner alltid avfallet på en miljøvennlig måte. Husk alltid å sortere ditt avfall og tenk miljø.
design

Profiler ditt firma

Profiler firmaet ditt med egen logo på baggene. Bruk baggene som visittkort og oppnå gratis markedsføring på et produkt dere allerede bruker i dag. Send mail til: post@kvikkbag.no
forening

Dugnad

Er dere et idrettslag eller en forening? Kontakt oss i dag for en attraktiv klubbavtale på videresalg av våre bagger. Fokuser på salg og inntjening, det praktiske ordner vi.
samarbeid

Samarbeid

Potensielle samarbeidspartnere fra andre bransjer? Ta kontakt for en uforpliktende prat.
soknad

Åpen søknad

Ønsker du å bli med på laget og føler at din profil passer inn hos oss? Send en åpen søknad til post@kvikkbag.no. Alle søknader blir behandlet konfidensielt.

Ta kontakt med oss

Fyll inn kontaktskjema - og vi vil ta kontakt med deg så snart vi er ledige.